Arkitektura dhe Pasioni – bashkëbisedim me Ideal Vejsa (Maden)

About

Maden Group është fituese e disa çmimeve kombëtare dhe ndërkombëtare dhe njëkohësisht punët e saj janë publikuar në shumë media të ndryshme ndërkombëtare.

Ideali me Maden Group në vitin 2010 ka përfaqësuar Kosovën në Venecia në “Sustainability Design” me temën “Be the change, you want to see”, poashtu në Turqi në vitin 2014 në Expo me projektin “më do, s’më do”.

Në vitin 2014 e themelon kompaninë Orendi (www.orendi.me), kompani e cila merret me dizajnim dhe prodhim të mobiljeve.
Ideali pas vitit 2016-2017 rizgjedhet anëtar i kryesisë në shoqatën e arkitektëve të Kosovës në mandatin e dytë për vitin 2018-2019. Poashtu, është anëtar i këshillit të këshillëtareve në American School of Kosova.

Që nga viti 2017 është profesor dhe bashkëudhëheqës në Departamentin e Enterierit në Akademinë Evolucion në Prishtinë.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn