Events Department

All the best events you can handle

A multimedial space dedidacted to hosting diffferent types of events with the purpose of networking for different types of projects, in an open, casual and friendly way. We are your one-stop-shop for conference and event planning!

Upcoming events


Previous events


Shaping the Future for Kosovo Youngsters

July 20, 2023 @ 10:00

Shaping the Future for Kosovo Youngsters


700 të rinj nga Kosova (16-30 vjeq) do të trajnohen pa pagesë për Marketing Digjital, Biznes & Financa, Shkathtësi të Buta dhe Orientim në Karrierë, përgjatë vitit 2023. Programi për fuqizimin e rinisë “Shaping the Future” mbështetet nga Coca-Cola HBC Kosova.


NASA Space Apps Prishtina 2022

October 01, 2022 @ 09:00

October 02, 2022 @ 11:59

NASA Space Apps Prishtina 2022


Nasa Space Apps 2022 will be coming to you on October 1-2, 2022. We’re excited to embark with you on this journey!


Chip Design / Verification

June 08, 2022 @ 18:00

June 08, 2022 @ 20:00

Chip Design / VerificationBoard Game Hackathon

May 20, 2022 @ 09:00

May 21, 2022 @ 18:00

Board Game Hackathon


Let’s craft Games to help the Earth!


Get to Know MyDev | Community Meetup

May 19, 2022 @ 17:30

May 19, 2022 @ 21:00

Get to Know MyDev | Community Meetup


Join us on Thursday, May 19, from 17:30 at ICK, to meet the team, learn about their services, products, opportunities and digital solutions.


Blood Donation - Give a hand to those in serious need of Blood

May 19, 2022 @ 10:00

May 19, 2022 @ 13:00

Blood Donation - Give a hand to those in serious need of Blood


A drop of blood can save a life! Don’t waste it and donate blood


Tao Meditation Session

May 12, 2022 @ 18:00

May 12, 2022 @ 20:00

Tao Meditation Session


Increased Success Through Wellbeing at Work


Green Startup Fair 2022

May 11, 2022 @ 10:00

May 11, 2022 @ 15:00

Green Startup Fair 2022


The #GreenStartupFair22 will highlight the brilliant green, eco and sustainable approaches of localstartups and SMEs.


Startup Coffee Storm #4

May 10, 2022 @ 09:00

May 10, 2022 @ 11:00

Startup Coffee Storm #4Data Empowered Buildings

April 27, 2022 @ 17:30

April 27, 2022 @ 19:00

Data Empowered Buildings


Meet the Data Science Team and learn how KODE Labs analyzes, optimizes and improves building functionality at scale.


Blockchain Bombers - Meet the Team

April 06, 2022 @ 17:00

April 06, 2022 @ 18:30

Blockchain Bombers - Meet the Team


Blockchain Bombers - one of the biggest projects in the NFT space developed by three 17-year-olds from Kosovo.


Accounting, Tax & Legal Must Knows

April 05, 2022 @ 17:00

April 05, 2022 @ 18:30

Accounting, Tax & Legal Must Knows


Business Tuesday on Accounting, Tax and Legal issues, in partnership with the USAID Kosovo’s Commercial Justice Activity.


Startup Coffee Storm #3

April 05, 2022 @ 09:00

April 05, 2022 @ 11:00

Startup Coffee Storm #3


 


Book Club #2

March 28, 2022 @ 17:30

March 28, 2022 @ 19:00

Book Club #2


Book Club #2 Growth Hacker Marketing


Meet a Startup #2 | Udhë

March 23, 2022 @ 17:30

March 23, 2022 @ 19:30

Meet a Startup #2 | Udhë


Udhë is a community-based carpooling platform that aims to find an empty seat filled with good company for everyone.


HR - A Business Need

March 22, 2022 @ 17:30

March 22, 2022 @ 20:00

HR - A Business Need


HR in business is a multi-layered, bespoke approach. HR is there (in business) to stay!


How we collect, process, and store 3 billion IoT data points per month

March 09, 2022 @ 17:30

March 09, 2022 @ 19:30

How we collect, process, and store 3 billion IoT data points per month


Lectures, presentation and open discussion with engineers from Kodelabs.


Startup Coffee Storm #2

March 08, 2022 @ 09:00

March 08, 2022 @ 10:30

Startup Coffee Storm #2


Coffee Storm do të mbledhë në një vend themelues të bizneseve startup, kompani të sektorit të TIK, investitorë, freelancer, inxhinierë, mentorë, konsulentë, artistë e studentë


TikTok for Business (Tips, Tricks & Trends)

March 01, 2022 @ 17:30

March 01, 2022 @ 19:00

TikTok for Business (Tips, Tricks & Trends)


TikTok For Business is where you tap into your brand’s creative side. An open discussion about tips, tricks and trends, with ICK & Growzillas.


Book Club - “Start with Why” Simon Sinek

February 23, 2022 @ 17:30

February 23, 2022 @ 19:30

Book Club - “Start with Why” Simon Sinek


ICK në bashkëpunim me Dukagjini Publishing House dhe Libraria Dukagjini do të organizojnë takimet mujore “Book Club”.


Startup Grind prezanton Përparim Rama (Kryetar i Prishtinës)

February 22, 2022 @ 17:30

February 22, 2022 @ 19:30

Startup Grind prezanton Përparim Rama (Kryetar i Prishtinës)Meet a Startup #1: Prishtina Photos

February 16, 2022 @ 14:00

February 16, 2022 @ 14:00

Meet a Startup #1: Prishtina PhotosStartup CoffeeStorm #1

February 09, 2022 @ 09:00

February 09, 2022 @ 12:00

Startup CoffeeStorm #1


Innovation Centre Kosovo dhe Sach Caffe do të bashkë-organizojnë takimet mujore “Startup Coffee Storm” duke filluar nga 8 Shkurt. Coffee Storm mbahet të marten e dytë të secilit muaj.


Dhuro gjak - shpëto jetë!

January 14, 2022 @ 10:00

January 14, 2022 @ 13:00

Dhuro gjak - shpëto jetë!


Dhuro gjak shpëto jetë!


Digital Future

December 15, 2021 @ 17:30

December 15, 2021 @ 19:30

Digital Future


Metaverse, NFT & Web 3.0 Explained!


Me, My Food & Climate Change

December 10, 2021 @ 10:00

December 10, 2021 @ 12:30

Me, My Food & Climate Change


Heinrich Böll Foundation, GoBeyond and Innovation Center Kosovo invite you for: Me, my food & climate change: an interactive panel workshop that focuses on the opportunities for individuals to contribute to a sustainable future.


Startup Answers Prishtina (Women Edition)

December 09, 2021 @ 10:00

December 09, 2021 @ 12:00

Startup Answers Prishtina (Women Edition)


Startup Answers is a community driven event bringing together a vibrant mixture of startups, entrepreneurs, mentors and investors.


Let’s talk about sustainability and climate change!

December 02, 2021 @ 18:00

December 02, 2021 @ 19:00

Let’s talk about sustainability and climate change!


Sustainability and climate change


Blood Donation

October 09, 2021 @ 10:00

October 09, 2021 @ 13:00

Blood Donation


A drop of blood can save a life! Don’t waste it and donate blood


NASA Space Apps Challenge 2021

October 02, 2021 @ 09:00

October 03, 2021 @ 11:59

NASA Space Apps Challenge 2021


Space Apps 2021 will be coming to you on October 2-3, 2021. We’re excited to embark with you on this journey!


Talk: Alternative Dispute Resolution – Mediation

September 21, 2021 @ 11:00

September 21, 2021 @ 12:30

Talk: Alternative Dispute Resolution – Mediation


By the USAID Commercial Justice Activity and ICK.


Opportunities for startups in Cyber Security

September 09, 2021 @ 17:00

Opportunities for startups in Cyber Security


Lecture and open discussion with Professor Rui Silva - Polytechnic Institute of Beja, Portugal.


Promovimi i librit “Inteligjenca Artificiale”

July 19, 2021 @ 18:00

Promovimi i librit “Inteligjenca Artificiale”


Promovimi i librit më të ri dhe më atraktiv të kohës, “Inteligjenca artificiale” nga Matt Burgess.


Crypto Talks vol.2

June 09, 2021 @ 18:00

June 09, 2021 @ 20:00

Crypto Talks vol.2


Let’s talk about the craziest topic nowadays!


Food Waste Challenge 2021 - Launching Ceremony

June 04, 2021 @ 11:00

June 04, 2021 @ 12:30

Food Waste Challenge 2021 - Launching CeremonyCrypto Talks (Business Tuesday)

May 28, 2021 @ 18:00

May 28, 2021 @ 19:30

Crypto Talks (Business Tuesday)


Let’s talk about the craziest topic nowadays!


Lansimi i Platformës Stress Free Corner

April 29, 2021 @ 18:00

April 29, 2021 @ 19:00

Lansimi i Platformës Stress Free Corner


Në muajin e ndërgjegjësimit të stresit, do të lansojmë platformën online Stress Free Corner, një praktikë e re dhe inovative në ofrimin e mbështetjes psikologjike dhe terapeutike përmes burimeve online.


World Intellectual Property Day

April 23, 2021 @ 10:30

April 23, 2021 @ 12:00

World Intellectual Property DaySmart Home & IoT Conference

April 20, 2021 @ 13:00

April 20, 2021 @ 17:00

Smart Home & IoT Conference


Edicionini i parë i konferencës “Smart Home & Internet of Things”.


Can Tech Save the World?

March 24, 2021 @ 17:00

March 24, 2021 @ 19:00

Can Tech Save the World?


Countries contribute to the construction of a more sustainable world, also by finding and sharing innovative cleantech solutions.


Drejtësia Komerciale - Mekanizmat në Kosovë

March 09, 2021 @ 10:00

March 09, 2021 @ 12:00

Drejtësia Komerciale - Mekanizmat në Kosovë


Diskutim rreth ngritjes së vetëdijes për bizneset e sapo themeluara dhe sipërmarrësit e rinj


Takim me ekipin e filmit “Zgjoi” - mbështetje grave të Krushës!

February 20, 2021 @ 20:00

February 20, 2021 @ 22:00

Takim me ekipin e filmit “Zgjoi” - mbështetje grave të Krushës!


Filmi “Zgjoi” bëri histori duke depërtuar në të gjitha mediat botërore, e tani është rradha jonë që përmes pjesëmarrjes të mbështesim ekipin dhe më e rëndësishmja gratë e Krushës.


Techstars Startup Weekend Prishtina 2020

December 11, 2020 @ 15:30

December 13, 2020 @ 19:00

Techstars Startup Weekend Prishtina 2020


Techstars Startup Weekend Online is a 54-hour event designed to provide experiential education for technical and non-technical entrepreneurs


Donate Blood - Give the Gift of Life!

December 08, 2020 @ 10:00

December 08, 2020 @ 13:30

Donate Blood - Give the Gift of Life!


For someone, your blood is the best holiday gift ever. Register to donate blood at ICK, on Tuesday, December 8th, from 10:00 - 13:30.


Pitch and Awards Ceremony - Elevator Lab 2020

November 19, 2020 @ 18:00

November 19, 2020 @ 20:00

Pitch and Awards Ceremony - Elevator Lab 2020


Join us as we celebrate Fintech Champions of the Elevator Lab 2020 in Kosovo and Albania.


Startup Grind Prishtina presents Blin Zeqiri (Art-House)

November 18, 2020 @ 15:00

November 18, 2020 @ 16:30

Startup Grind Prishtina presents Blin Zeqiri (Art-House)


On November 18, from 15:00, Startup Grind Prishtina presents Blin Zeqiri (CEO of Art-House).


How to Get to Top Accelerators? Online session with Startup Yard

November 18, 2020 @ 10:30

November 18, 2020 @ 11:30

How to Get to Top Accelerators? Online session with Startup Yard


ICK invites you to a panel discussing “How to Get to Top Accelerators”.


GIST TechConnect: Utilizing Artificial Intelligence to Advance Your Startup

November 17, 2020 @ 17:00

November 17, 2020 @ 19:00

GIST TechConnect: Utilizing Artificial Intelligence to Advance Your Startup


Artificial Intelligence (AI) is the ability of a digital computer to perform tasks commonly associated with intelligent beings.


Starting a Business during a Pandemic

November 17, 2020 @ 14:00

November 17, 2020 @ 14:00

Starting a Business during a Pandemic


Tune into our Business Tuesday event where we get to hear firsthand by these well-established people on their journey to put their ideas into the world to make it better no matter the circumstance!


Erasmus for Entrepreneurs: Opportunities for Young Entrepreneurs (Online Event)

November 17, 2020 @ 10:30

November 17, 2020 @ 11:30

Erasmus for Entrepreneurs: Opportunities for Young Entrepreneurs (Online Event)


Erasmus for Young Entrepreneurs is a cross-border exchange programme which gives new or aspiring entrepreneurs the chance to learn from experienced entrepreneurs running small businesses in other countries.


Elevator Lab Bootcamp - Opening Event

October 30, 2020 @ 14:00

October 30, 2020 @ 15:00

Elevator Lab Bootcamp - Opening Event


The Elevator Lab Kosovo & Albania is a program witch aims to identify and support seed/early stage startups and single founders who have an idea / product / service which might have the potential to turn into an innovative solution.


Regional Elevator Lab Bootcamp Kosovo and Albania 2020

October 30, 2020 @ 09:30

October 30, 2020 @ 09:30

Regional Elevator Lab Bootcamp Kosovo and Albania 2020


The Elevator Lab Kosovo & Albania is a program witch aims to identify and support seed/early stage startups and single founders who have an idea / product / service which might have the potential to turn into an innovative solution that can be applied in the financial sector, powered by Raiffeisen Bank International, Raiffeisen Bank in Kosovo and Raiffeisen Bank in Albania, in partnership with the Innovation Centre Kosovo (ICK) and New Media.


Startup Social Venture Workshop (Online Edition)

October 23, 2020 @ 13:00

October 25, 2020 @ 18:00

Startup Social Venture Workshop (Online Edition)


StartUP: Social Venture Workshop’s main goal is to foster an entrepreneurial culture and employment for adolescents and youth in Kosovo.


Elevator Lab 2020 | Info Session

October 22, 2020 @ 14:00

October 22, 2020 @ 15:00

Elevator Lab 2020 | Info Session


Ask us anything session for Elevator Lab 2020 Program in Kosovo and Albania, for fintech startups and aspiring teams. 


Startup Grind Prishtina presents Shukri Mustafa (Raiffeisen Bank)

October 21, 2020 @ 18:00

October 21, 2020 @ 19:30

Startup Grind Prishtina presents Shukri Mustafa (Raiffeisen Bank)


Startup Grind Prishtina,  part of Techstars Startup Week 2020.


The Social Dilemma (Aftermath & Business Perspective)

October 20, 2020 @ 18:00

The Social Dilemma (Aftermath & Business Perspective)


Business Tuesday: The Social Dilemma Aftermath, is part of Techstars Startup Week 2020, in Kosovo.


 Startup Social Venture Workshop - Info Session

October 14, 2020 @ 15:00

Startup Social Venture Workshop - Info Session


“Ask us anything” session, regarding Startup Social Venture, with representatives from ICK & UNICEF Kosovo. Follow the link to this event, to register.


NASA Space Apps Challenge Prishtina (Online)

October 02, 2020 @ 19:00

October 04, 2020 @ 18:00

NASA Space Apps Challenge Prishtina (Online)


On October 2-4, NASA is inviting coders, entrepreneurs, scientists, designers, storytellers, makers, builders, artists, and technologists to participate in a virtual hackathon.


Business Tuesday: Investing in Startups

September 29, 2020 @ 18:00

September 29, 2020 @ 19:30

Business Tuesday: Investing in Startups


Investing in startups, challenges, instruments, approach and opportunities.


Changing Minds Forum: Trust through innovation and entrepreneurship

September 04, 2020 @ 10:00

September 04, 2020 @ 15:00

Changing Minds Forum: Trust through innovation and entrepreneurship


The overall objective of the forum is to facilitate the establishment of amicable and stable relations between Serbia and Kosovo, by creating links of cooperation transcending the realm of politics.


Business Tuesday: Shkathtësitë & Rekrutimet në Epokën Digjitale

August 18, 2020 @ 19:00

August 18, 2020 @ 20:30

Business Tuesday: Shkathtësitë & Rekrutimet në Epokën Digjitale


Diskutim online rreth tregut të punës në sektorin e TIK, cilësisë së edukimit, drejtimeve e shkathtësive të nevojshme, mundësitë dhe pengesat.


Digjitalizimi i Pagesave në Kosovë - Prezantimi Zyrtar i Paysera

July 21, 2020 @ 19:00

July 21, 2020 @ 20:00

Digjitalizimi i Pagesave në Kosovë - Prezantimi Zyrtar i Paysera


Paysera do të shpalosë modelin për ndërtimin e rrjetit të pagesave digjitale në Kosovë, lehtësimet, kostot si dhe infrastrukturën teknologjike.


Boots and Ties - Outdoor Adventures & Entrepreneurial Mindfulness

July 14, 2020 @ 19:30

July 14, 2020 @ 20:30

Boots and Ties - Outdoor Adventures & Entrepreneurial Mindfulness


Clear the mind and channel your focus! Join us on Tuesday in a nature-themed online atmosphere as to get in a business-oriented mindset!


Startup Coffee Jam (Business Tuesday)

June 30, 2020 @ 09:00

June 30, 2020 @ 10:30

Startup Coffee Jam (Business Tuesday)


If you’re a tech and business enthusiast looking for the right opportunity to connect to people with ideas over coffee and cookies, then this is the place for you!


Startup Grind Prishtina presents Valon Asani

June 09, 2020 @ 18:30

June 09, 2020 @ 19:30

Startup Grind Prishtina presents Valon Asani


Startup Grind is the largest independent startup community, actively educating, inspiring, and connecting more than 2,000,000 entrepreneurs in over 600 chapters. Founded in Silicon Valley, Startup Grind has helped millions of entrepreneurs build their businesses, connect with strategic partners, and secure funding.


Njihuni me “Shape it up” dhe “Për Ty”

May 01, 2020 @ 11:00

May 01, 2020 @ 12:00

Njihuni me “Shape it up” dhe “Për Ty”


Bashkë me të rinjtë e programit #StartupKS, do t’i prezantojmë online dy ndërmarrje sociale, të krijuara gjatë punëtorive “Startup Social Venture”, me mbështetje të UNICEF Kosovo dhe Ambasadës së Suedisë.


Business Tuesday: E ardhmja e bizneseve të TIK (Pas Covid19)

April 28, 2020 @ 19:00

April 28, 2020 @ 21:00

Business Tuesday: E ardhmja e bizneseve të TIK (Pas Covid19)


Diskutim online për bizneset e TIK në kohë të pandemisë dhe pas saj, tejkalimi i sfidave, e ardhmja e bizneseve, mundësitë dhe zgjidhjet.


GIRLS IN ICT

April 23, 2020 @ 20:00

GIRLS IN ICT


International Day of Girls in ICT, a global movement that empowers and encourages girls and young women.


Hack the Crisis Kosova

April 02, 2020 @ 17:00

April 04, 2020 @ 22:00

Hack the Crisis Kosova


The crisis caused by the COVID-19 pandemic, is making society think outside the box. In these critical moments, bringing solutions for our biggest challenge right now, is crucial to move on and not let fear take over us.


Dhuro Gjak

March 06, 2020 @ 10:00

March 06, 2020 @ 13:00

Dhuro Gjak


Dhuro gjak shpëto jetë!


Career Camp

December 06, 2019 @ 08:30

December 07, 2019 @ 17:00

Career Camp


Kampi i Karrierës është aktivitet dy-ditor, pjesë e programit “BRICK” nga Innovation Centre Kosovo (ICK) dhe Community Development Fund (CDF). Qëllimi i kampit është ofrimi i njohurive dhe shkathtësive për të rinjtë e shkollave të mesme, në fushën e orientimit në karrierë.


Kosovo Startup Ecosystem Diagram

November 21, 2019 @ 11:00

Kosovo Startup Ecosystem DiagramGrowth Hacking: Adrian Zettel-Singh

November 19, 2019 @ 10:26

Growth Hacking: Adrian Zettel-Singh


Adrian is the CEO and Academic Director at The Growth base, a Founding Partner at The Ventury, Head of Content & Social Media at Austrian Startups, University Lecturer and Speaker for Growth Hacking and Digital Marketing, and a mentor at various accelerators and incubators. He has consulted 300+ startups, has been directly involved in the foundation of 4 companies so far and enjoys nothing more than seeing a successful growth strategy come to life.


Startup Bootcamp

November 19, 2019 @ 10:20

Startup Bootcamp


The purpose of Startup Bootcamp is to support young entrepreneurs and innovative start-up businesses to acquire knowledge, information and skills needed to validate their ideas and scale up their ventures into valuable companies.


Stand Up Economist

November 12, 2019 @ 20:00

Stand Up Economist


Prezantimi i koncepteve ekonomike në mënyrë qesharake (formati stand-up comedy) nga studentët e Klubit të Ekonomistëve nga RIT Kosovo (A.U.K).


Nga Apoloni te Artemida: Dekada fluturimi në hapësirë

October 28, 2019 @ 17:30

October 28, 2019 @ 19:00

Nga Apoloni te Artemida: Dekada fluturimi në hapësirë


Ligjeratë e përgjithshme për astronautikën (fluturimin në hapësirë) dhe përvojat personale të Dr. Arianit Preçi.


Google Developers Prishtina Meetup

October 25, 2019 @ 17:30

October 25, 2019 @ 19:30

Google Developers Prishtina Meetup


Google Developers Group (GDG) are a technology user group for developers, designers, and entrepreneurs interested in learning about mobile, web, IoT, machine learning, cloud, and wearables technologies.


Startup & Innovation Fair 2019

October 24, 2019 @ 10:00

October 25, 2019 @ 17:00

Startup & Innovation Fair 2019


Startup & Innovation Fair is a community driven event, bringing together local tech startups, key industry leaders, mentors, educators and investors for interactive dialogues on relevant entrepreneurial topics.


JIROO - Your Journey Platform

October 23, 2019 @ 11:00

JIROO - Your Journey Platform


JIROO është një vlerë e shtuar në treg si një platformë e hapur dhe transparente për qiradhënësit dhe qiramarrësit ku shërbimet do të jenë të lehta dhe të shpejta për listimin e mjeteve motorike.


Donate Blood and win a Free KosICT Ticket

October 21, 2019 @ 10:00

Donate Blood and win a Free KosICT Ticket


Donate Blood and win a Free KosICT Ticket


NASA Space Apps Challenge Prishtina 2019

October 18, 2019 @ 13:00

October 20, 2019 @ 15:00

NASA Space Apps Challenge Prishtina 2019


The event embraces collaborative problem solving with a goal of producing open-source solutions to challenges we currently face on Earth and in space.


Startup Talks with Raiffeisen Bank

October 03, 2019 @ 14:00

October 03, 2019 @ 16:00

Startup Talks with Raiffeisen Bank


Bashkëbisedim me Startup biznese mbi temat:

• Bashkëpunimi me bankat në Kosovë (hapja e llogarive)
• Pagesat (kartelat, e-Commerce, pagesat Online)
• Qasja në financim (kreditë dhe limitet e lejuara)

Ju presim të diskutojmë  bashkë!


EqualiTECH - Human Rights Hackathon

September 27, 2019 @ 09:00

September 29, 2019 @ 09:00

EqualiTECH - Human Rights Hackathon


In an effort to reduce this gap, we invite participants with various backgrounds, skill sets, and creative abilities to form multidisciplinary teams and invent unique digital products to hack Human Rights challenges pertaining to 3 thematic areas…


Startup Social Venture Workshop

September 20, 2019 @ 09:00

September 22, 2019 @ 15:00

Startup Social Venture Workshop


StartUP: Social Venture Workshop’s main goal is to foster an entrepreneurial culture and employment for adolescents and youth in Kosovo. The Program includes non-formal education, as well as additional financial support up to 5,000 EUR in order to establish social enterprises. By participating in this event, young people aged 14-24 will have the opportunity to:


Nice to match you - Leverist.de

September 17, 2019 @ 14:30

Nice to match you - Leverist.de


Explore opportunities. Grow business in new markets. Learn from local experts. Do business. Do good.


IT Hosting Infrastructure Workshop

September 09, 2019 @ 10:00

September 09, 2019 @ 14:00

IT Hosting Infrastructure Workshop


Learn about IT Hosting Infrastructure trends best practices and the latest technology by attending this event. This event is an opportunity for IT Infrastructure engineers, managers, architects and students to learn more about enterprise IT Hosting Infrastructure. 


Arkitektura dhe Pasioni - bashkëbisedim me Ideal Vejsa (Maden)

August 19, 2019 @ 12:05

Arkitektura dhe Pasioni - bashkëbisedim me Ideal Vejsa (Maden)


Ideal Vejsa është drejtor ekzekutiv e bashkëthemelues i studios së arkitekturës Maden Group (www.madengroup.com) në Prishtinë, Kosovë.

Maden Group që nga viti 2009 është studio, e cila kontribuon me projektet e saj në avancimin e Arkitekturës dhe Dizajnit të Enterierit në Kosovë dhe më gjerë. Menjëherë në vitin 2011 shpërblehet me çmimin “Ndërmarrja me Praktikat më të reja dhe më inovative e vitit” nga Shoqata e Arkitektëve të Kosovës.


Workshop: Getting started with Azure Kubernetes Service (AKS)

August 10, 2019 @ 10:00

Workshop: Getting started with Azure Kubernetes Service (AKS)


What’s new in Azure IaaS? Learn the latest Service Updates in Microsoft Azure IaaS.


Let’s Claritask Now & Network After

July 25, 2019 @ 17:30

July 25, 2019 @ 19:30

Let’s Claritask Now & Network After


How a self-funded product is aiming for the world…


Lecture: Future Disruptors Reshaping Industries

July 24, 2019 @ 17:00

July 24, 2019 @ 18:30

Lecture: Future Disruptors Reshaping Industries


With the diverse experience on supply chain and operations of High-Tech companies, Mr. Aversa has led acquisition projects focusing on start-ups that have developed disruptive solutions reshaping market offerings for leading global organizations.


Human-Computer Interaction-Open Lecture with Dr. Kohei Arai

July 09, 2019 @ 09:48

Human-Computer Interaction-Open Lecture with Dr. Kohei Arai


The current status of HCI research in the world would be presented in his talk. In particular, computer vision technology utilized HCI and eye based HCI as well as its applications are introduced in his talk.

Dr. Arai is an Emeritus Prof. of Saga University and Adjunct Prof. of the University of Arizona

Part of the Summer University of the University of Prishtina.


Design 20 Years of Kosovar-German Cooperation (Logo Competition)

July 02, 2019 @ 18:00

July 03, 2019 @ 19:00

Design 20 Years of Kosovar-German Cooperation (Logo Competition)


For developing a logo for the 20-year anniversary of the German Development Cooperation in Kosovo.

The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH and KfW Development Bank have been working in Kosovo on behalf of the German Federal Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ) since 1999.


Donate Blood. Be A Hero!

June 10, 2019 @ 10:00

June 10, 2019 @ 14:00

Donate Blood. Be A Hero!


Your people need you!


KAEF Graduate Scholarships (Info Session)

June 06, 2019 @ 11:00

KAEF Graduate Scholarships (Info Session)


KAEF is an established graduate scholarship program with the mission of contributing to Kosovo’s long-term economic development through the education of its people. Since its inception in 2004, KAEF has provided more than 100 scholarships to Kosovar students and young professionals to study in selected American Universities. In the past 15 years, the program has proved enormous success, with student having studied in 40 universities with an average GPA of 3.64 and with over 100 internships completed.


Angel Club Pitch Night

May 31, 2019 @ 13:30

May 31, 2019 @ 16:00

Angel Club Pitch Night


Angel Club Pitch Night is an event organized by Innovation Centre Kosovo, supported by Entrepreneurship Academy/EFSE and Royal Norwegian Embassy in Kosovo, to help SMEs/ Start-ups pitch an idea, validate it and receive feedback from experienced investors.


Teco Chat App - Demo

May 30, 2019 @ 17:30

May 30, 2019 @ 19:00

Teco Chat App - Demo


“How does one set apart their work station from their social life? The intricately made and easy to use Teco Chat platform will make sure to not only connect you to your team globally, but also make your working experience the most efficient it could be!”


Trying shoes with Happy Feet

May 29, 2019 @ 18:00

May 29, 2019 @ 20:00

Trying shoes with Happy Feet


What’s exactly Happy Feet?
Happy Feet is a mobile app that offers the virtual fit service using Artificial Intelligence and Computer Vision. It enables a personalized shoe fitting experience while buying shoes online. With “Happy Feet” you can scan your feet (by taking a picture from a certain angle) and get suggestions on real-time for the size and styles of shoes that are appropriate for your foot shape. As a final step, you get redirected to the website of our partnering company to buy them.


Entrepreneurship Bootcamp

May 27, 2019 @ 10:00

May 31, 2019 @ 16:00

Entrepreneurship Bootcamp


Punëtori profesionale pesë-ditore për ndërmarrësit e rinj, në kuadër të Techstars Startup Week 2019


Startup Weekend Prishtina 2019

May 24, 2019 @ 18:30

May 26, 2019 @ 09:00

Startup Weekend Prishtina 2019


Techstars Startup Weekend is the place to look for a team, create a prototype of your idea, validate your business idea, and receive feedback from experienced entrepreneurs, all in one weekend.

Don’t wait any longer and join the Techstars Startup Weekend movement! No talk, all action! Register now!


Startup Grind Prishtina presents Lorik Cana

May 24, 2019 @ 15:00

May 24, 2019 @ 17:00

Startup Grind Prishtina presents Lorik Cana


Startup Grind powered by Google for Startups is the largest independent startup community, actively educating, inspiring, and connecting more than 1,500,000 entrepreneurs in over 500 chapters. We nurture startup ecosystems in 125 countries through events, media, and partnerships with organizations like Google for Startups.


BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo